Nieuws van Thuis #7 – mei 2022
Impressie De Vliet


Nieuws van Thuis #6 – april 2022


Nieuws van Thuis #5 – maart 2022


Nieuws van Thuis #4 – februari 2022


Nieuws van Thuis #3 – januari 2022


Nieuws van Thuis #2 – december 2021


Nieuws van Thuis #1 – november 2021


16-03-2020

In verband met de risico’s rond de verspreiding van het Corona-virus hebben we besloten alle inloop activiteiten te staken, tenminste tot 6 april. Dat wil niet zeggen dat we niets doen. We hebben te horen gekregen dat we momenteel nog steeds maaltijden en levensmiddelen aangereikt krijgen. Mocht je behoefte hebben aan een maaltijd kan die afgehaald worden in de Bethelkerk. Binnen Oud-Charlois bieden we ook bezorgservice aan voor de mensen die om gezondheidsredenen de deur niet meer uit kunnen. Ook voor vragen rondom de bezorging van boodschappen en andere belangrijke levensbehoeften kunt u met ons contact opnemen: Bel met Thuis in Charlois: 0683336081, of stuur een mailtje naar info@hulpcentrumportland.nl. Kijk voor de meest recente updates ook eens op onze Facebookpagina

 

06-02-2020

We zijn helemaal klaar om een aantal prachtige nieuwe cursussen te geven. Dankzij de geweldige steun van het Deltaport Donatiefonds en stichting St. Jansplaats hebben we nu de beschikking over een aantal prachtige laptops. Wat gaan we er mee doen? Allereerst komt er in ieder geval één te staan in onze (bijna) nieuwe huiskamer. Hiermee heeft iedere bezoeker de gelegenheid om iets op te zoeken op internet. Daarnaast worden ze gebruikt bij de taallessen, geven we een computercursus, en gaan we binnenkort aan de slag met een cursus budgetcoaching. Hetty van Es is als vrijwilliger verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van de computers.

27-11-2019

 

Op woensdag 27 november werden we verrast door een bezoek van Daan van der Vorm, directeur van het gelijknamige bouwbedrijf. Vanwege het honderdjarige jubileum van VORM is een mooi bedrag bij elkaar gebracht door klanten en bezoekers van het bedrijf. De opbrengst komt ten goede aan het noodfonds. Namens de inwoners van Charlois: hartelijk dank!

 

1-11-2019

 

In januari hopen we aan de slag te gaan met de verbouwing van de entree, keuken en de toiletten in de Bethelkerk. Na aanpassing van de verschillende ruimten hopen we een gezellige huiskamer te hebben, en een plek waar iedereen zich thuis zal voelen!