M. (Martin) Padmos, penningmeester & fondswerver & budgetbeheerder & bewindvoerder

Er zijn in de wijk veel kwetsbare mensen. Prachtige mensen met talent en te gelijkertijd mensen die hulp en ontmoetingen nodig hebben. Vanwege mijn financiële achtergrond (bedrijfseconoom) hou ik me graag bezig met de financiën van de stichting en help graag mensen die zich in financieel zwaar weer bevinden. Mijn overtuiging is dat iedereen een schepsel van God is en recht heeft op medeleven, hulp & ontmoeting!

Daniel van der Ham
projectcoördinator
netwerker
coach

In 2015 zijn we met ons gezin in deze prachtige wijk komen wonen, en ik ben gelijk van Charlois gaan houden. het is een dorpje in de stad. Ik hou er van om me praktisch in te zetten voor de mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, en wil niets liever dan de mensen om me heen enthousiast maken om samen hun schouders er onder te zetten! Want Charlois verdient beter!

Beloningsbeleid:

Het bestuur van stichting Hulp- en ontmoetingscentrum Portland ontvangt geen vergoedingen voor haar werkzaamheden als bestuurder. Wel zijn onkostenvergoedingen mogelijk voor bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten